2018/06/18

Utställning i Bodö

Hejsan!

Kanske dags för en liten uppdatering på bloggen om våran resa till Bodö på hundutställning.Vi får börja med att vi åkte till Bodö på fredags kvällen sedan det skulle vara en syckeltävling och då skulle vägen bli stängt när dom skulle börja syckla från Bodö. Så vi bokade en camping plats och superbra sedan vi bode så nära utställnings ringarna. Vi fick en trevlig och mysig fredags kväll med grilling och mysigt i crossbussen.
Lördagan starta vi med utställing och vi vaknade upp till regn och kallt. Inte det bästa vädret tyckte vi och hundarna tyckte det inte var så kul när vädret var dårligt, men inget att göra med det. Vi er supernörjd med väldigt bra resultater från utställningen trotts dårligt väder :) Tindra och Kelly inn på samma tid och Tindra bedömdes först och den Kelly. Det var 5 dansk/svenska gårdshundar som var anmälda till Bodö.

Jag har även fått prova på att vara skrivare på en hundutställning och det var jättekul och lärorikt. Jag fick en annan sida av bedömingen på alla hundarna som bedömdes i ringen av domaren. Men som sagt jättekul att prova nya saker :) 

Resultat från utställning;
Tindra fick Excellent, 2:a KONK, CK & 2:a BTK
Kelly fick Very Good & 3:a KONK. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar